Pilaf cu pui la tuci

Postat de pusikmea in Pui
18 Mai 2011 | 4519 vizualizari
Pilaf cu pui la tuci

sa va dau si ceva mancare, ca de la atatea dulciuri va doare burta :)):))

Ingrediente

  • 3 pulpe
  • 2 cani de orez
  • cateva cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • o felie subtire de telina
  • sare
  • piper
  • secretul gustului ( optional )
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam si taiem pulpele, dupa care le punem la fiert in apa cu sare.

Intre timp, punem 2 linguri de ulei in tuci, calim ceapa, cu morcovul, pastarnacul si telina cateva minute, dupa care adaugam si orezul spalat in cateva ape si le lasam sa se caleasca usor.

Dupa ce a fiert carnea o mutam in tuci, punem supa peste si dam la cuptor app 40 de minute la foc mediu.

Verificam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu supa.

La sfarsit condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Servim alaturi de o salata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui la tuci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui cu mazare

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mazare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...

Citeste continuarea

Piept de pui dulce cu susan

Postat de timea

Piept de pui dulce cu susan

Amestecam intr-un bol toate ingredientele mai putin semintele de susan.  Pieptul de pui il taiem fasii pe care le punem in bol si amestecam. Acoperim bolul si il tinem la frigider 1-2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2011, 10:17
vrei sa zici ca tu ai gatit? nu prea cred,de ce ne minti ?nu-i frumos spune drept cine a gatit?eu am vazut pe altcineva mestecand de zori sa-ti traiasca ca e tare dulce
bun pilaful facut de el
la 18.05.2011, 10:30
uite cineva care se gandeste la noi...si facuta de manuta lui andutu
la 18.05.2011, 11:07
nu mihaela, nu vreau sa sp ca am gatit eu ) andutu normal
la 18.05.2011, 11:07
asa e miti, sa vezi ce gustos e din manuta lui
la 18.05.2011, 11:09
uite ca ai si ajutoare acum...sigur iesi bun

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking