Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Postat de Satisfyyourcravings in Vita
10 Aug 2018 | 2402 vizualizari
Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Ingrediente

  • 300 grame rosii coapte
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 300 grame orez basmati
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 grame fasole pastai (eu am folosit congelata)
  • 5 carnaciori proaspeti de vita
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Rosiile se taie bucati si se adauga, impreuna cu coaja de lamaie in vasul unui blender. Se transforma in piure. 

Ceapa se toaca nu foarte marunt si se soteaza in 1 1/2 linguri ulei, la foc mediu pana devine sticloasa. Se adauga orezul, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pasta de tomate si sosul obtinut anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 15-20 de minute, adaugand apa calda daca mai este nevoie. 

Intre timp, se prajesc carnaciorii 8-10 minute in uleiul ramas la foc mediu. In ultimele 6 minute se adauga si fasole pastai. 

Se serveste pilaful cu fasolea pastai si carnaciorii presarati cu patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vaca

Postat de cristeena20

Tocanita de vaca

Carnea taiata in bucati dupa gust o marinam -condimentam cu sare, piper ,usturoi pisat, aduagam crengute de cimbru si dafin, stropim cu ulei de masline si apoi adaugam vin rosu. Lasma o zi la...

Citeste continuarea

Steak cu orez si sofran

Postat de susu

Steak cu orez si sofran

Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim usturoiul in unt si ulei de masline, adaugam orezul la calit si la sfarsit albitura rasa si 1...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2018, 17:45
la 10.08.2018, 17:48
Ei, ce armonie de culori și de savori...!
la 10.08.2018, 22:18
Ce culori frumoase
la 13.08.2018, 18:25
Foarte gustos!
la 15.08.2018, 20:58

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking