Pipotele si inimioare servite in vas de lemn

Postat de corina241 in Pui
19 Oct 2010 | 5224 vizualizari
Pipotele si inimioare servite in vas de lemn

Ingrediente

  • 1 kg pipote+inimi
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu mic
  • 1 ardei verde mic
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • crenguta de cimbru 
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • verdeata(marar) proaspat

Mod de preparare

pipotele si inimioarele se curata de pielite,se spala bine si se pun intr-o craticioara unde le calim cateva minute in putin ulei, apoi adaugam ceapa taiata marunt pe care o lasam pana se face aurie si stingem cu un pahar de apa si putina sare. Ardeiul il taiem in 4 si-l lasam sa fiarba pentru a-si lasa gustul (pt ca mai apoi il vom scoate).

Dupa ce au fiert bine inimioarele si pipotelele (vreo 20 minute la foc potrivit) adaugam pasta de tomate,piperul,foile de dafin si crenguta de cimbru si le lasam in continuare pe foc. Doar atunci cand s-a legat sosul adaugam usturoiul taiat marunt si totu'-i gata. Verdeata spalata si tocata marunt la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipotele si inimioare servite in vas de lemn" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciulama de pui cu dovlecel

Postat de gurita_ta2005

Ciulama de pui cu dovlecel

Bucatiile de pui se curata de surplusul de grasime si se pun la fiert in apa cu sare. Se scot ,se cresteaza si se pun intr-o craticioara cu putin ulei de masline la prajit pentru cateva...

Citeste continuarea

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Postat de merisor67

Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legume

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2010, 17:35
si eu folosesc des farfuriile de lemn... misto mancarica
la 19.10.2010, 17:42
ce-mi plac si mie vasele astea. de mult n-am gatit pipote
la 19.10.2010, 17:52
Eu n-am facut niciodata.
la 19.10.2010, 17:52
frumos!
la 19.10.2010, 18:04
tare bine arata platoul

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking