Ingrediente
- 18 piscoturi
- 1 plic capuccino original
- apa calduta
- Crema
- 1 plic Creme Ole ciocolata amara cu portocala
- 50 g zahar pudra
- 200 ml lapte
- Frisca
- 215 g smantana dulce peste 30% grasime
- 50 g zahar pudra
- 80 ml lapte rece
- Decor
- bobite de strugure
Mod de preparare
Punem intr-un bol continutul plicului de creme ole, adaugam zaharul si laptele apoi mixam si gata crema ( pentru carcotasi nu cititi, ca va pica greu la stomac prafurile). In alt bol inalt punem smantana ( folosesc o smantama grasa si foarte groasa, se poate intinde pe paine), zaharul si laptele si mixam pana obtinem o frisca ferma, atentie nu mixati foarte mult, riscati sa o dati in unt.....Pregatim si capuccino, amestecand praful cu apa calduta, apoi trecem fiecare piscot prin lichid, atentie nu tineti mult, folositi o pensulica, sa nu se inmoaie prea rau si sa se flescaiasca.....Se asaza pe un platou piscoturile, unul langa altul, precum soldatii la instructie, apoi cu ajutorul unui posh punem crema pe fiecare piscot, deasupra cremei asezam alt rand de piscoturi si deasupra ornam cu frisca, moturi de crema si bobite de strugure. Dam la frigider pentru vreo 2 ore, daca puteti sa rezistati, daca nu mancati si gata, scapati de-o grija.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscotica Ole" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|