Pizette cu sunca,salam si legume

Postat de bitza in Pizza
3 Mai 2011 | 11027 vizualizari
Pizette cu sunca,salam si legume

Ingrediente

  •  Aluat:
  •  200 g faina
  •  125 g apa calduta
  •  1 lingura ulei
  •  1 lingurita zahar
  •   1/2 lingurita sare
  •   5 g drojdie uscata
  •  Topping:
  • 4 felii sunca
  • 4 felii salam
  • 50 g masline
  • 3 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 liguri sos de rosii
  • 75 g cascaval

Mod de preparare

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute.Aluatul se intinde pe masa infainata si se decupeaza cerculete de dimensiunea dorita.

Cerculetele se ung cu sos de rosii si se presara oregano.Peste sos se pun legumele tocate,apoi o fasie de sunca rulata,in mijloc,si pe margini salam tocat. Se acopera cu cascaval.Pizettele se pun intr-o tava unsa cu ulei pentru aprox 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizette cu sunca,salam si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pizza cu ton si blat de malai

Postat de oanapl

Pizza cu ton si blat de malai

Într-un bol, se pun drojdia, apa și zaharul. Cu degetele, se sfărâmă drojdia și se lasă deoparte 5 minute. Se adaugă maiaua peste făina amestecată cu mălaiul și sarea și...

Citeste continuarea

Pizza Expres

Postat de vio_dreams

Pizza Expres

Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit . O lasam pana isi dubleaza volumul ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2011, 15:38
la 03.05.2011, 15:43
ce bune si frumusele sant
la 03.05.2011, 16:01
Pizette...ce denumire interesanta. Arata tare bine
la 03.05.2011, 16:15
apetisante!
la 03.05.2011, 16:36
bune bune

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking