4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Fiindca nu am ajuns la o intelegere cu ce sa fie pizza familiala din aceasta seara, am facut una pentru toti: canibale pentru sot,cu ton pentru mama-soacra,cu sunca si porumb pentru Alessia si cu pui si ciuperci pentru mine...
Ingrediente
Mod de preparareAluat: - se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute - se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă, timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână; - se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute; - se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute; Umplutura: - se unge aluatul cu ketchup; - se imparte aluatul in 4; - pe un sfert se presara sunca,salam,carnat,pui,slanina,ciuperci,cascaval si porumb; - pe un alt sfert aranjezi sunca,cascaval si boabe de porumb; - pe al 3-lea sfert presari pastrama de pui,sunca,ciuperci,cascaval si porumb; - pe ultimul sfert asezi tonul,porumb si cascaval; - dai la cuptor pentru 30 minute si servesti imediat,cu ketchup Univer; Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza 4 in 1" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Iata cum se prepara aceasta Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata Am folosit robotul sa mearga treaba mai repede, desi imi place foarte mult sa simt aluaturile la mana...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|