Pizza

Postat de Valclaudia in Pizza
8 Sep 2013 | 4296 vizualizari
Pizza

ce simpla mi s-ar parea treaba asta cu bucataritul.... daca toata lumea din jurul meu ar manca macar o data-n viata acelasi fel de mancare fara figuri de tot felul... Nu mai zic nimic, decat ca atunci cand prepar pizza trebuie sa fiu atenta la topping, pana in cel mai mic detaliu la fiecare portie.preparata! In caz contrar, adio! Ramane nemancata....

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca.700 gr.faina
  • 250 gr.margarina topita
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Topping:

  • dovlecel,
  • pasta de rosii
  • cascaval
  • cascaval feliat
  • cascaval afumat
  • ardei
  • masline
  • branza de burduf
  • branza gorgonzola
  • branza mascarpone
  • branza topita
  • busuioc uscat
  • oregano uscat

Mod de preparare

Eu prepar aluatul de pizza amestecand toate ingredientele trecute la aluat (operatie cae nu dureaza mai mult de maxim 10 minute).

Il intind pe masa de lucru infainata,il asez in tavi si pana pregatesc ingredientele pentru topping, aluatul are suficient timp sa dospeasca.

Dupa ce am pregatit ingredientele pentru topping (spalat legume, feliat legume si branzeturi, etc), ungem toate portiile cu pasta de rosii si decoram fiecare tava dupa preferintele mofturosilor... :(

Dam tavile la copt, in cuptorul preincalzit cca 20 min. la temperatura potrivita spre mare.

Servim cat este calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Retete similare

Reteta de mini pizza pe paine

Postat de Bucataras

Reteta de mini pizza pe paine

Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Postat de Bucataras

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2013, 22:52
Super buna!
la 08.09.2013, 22:59
la 08.09.2013, 23:03
Pai ia sa vedem... vreau o pizza...medie cu blat pufos...si daca se poate sa fie Margherita cu muuult busuioc proaspat ...se asteapta mult? Arata grozav Val!
la 08.09.2013, 23:05
nu dureaza,Ruxy, am experienta
la 08.09.2013, 23:07
Astept stiu ca ai scumpo

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking