Ingrediente
Aluat:
- Faina neagra 200 gr
- Fulgi de ovaz 50 gr.
- Sare dupa gust
- 1/2 pachetel drojdie
- Apa calduta 200 ml
- Putin zahar
- 1 lingurita rozmarin uscat
Topping:
- rosii pasate la cutie, cca 4-5 linguri
- 100 gr porumb dulce
- 70 gr.cascaval ras
- cateva felii de salam
- 4 felii cascaval (Hochland)
- masline
- rosii cherry
- felii de ardei gras
- busuioc uscat
In plus, Ketchup Univer pentru servit alaturi de pizza.
Mod de preparare
Faina neagra se amesteca cu fulgii de ovaz, drojdia, apa calduta, sarea si zaharul. Obtinem un aluat elastic in care amestecam daca dorim putin rozmarin uscat.
Aluatul se intinde pe masa de lucru, se aseaza in tava unsa cu putin ulei.
Ungem aluatul cu rosii pasate, asezam ingredientele mentionate la topping dupa preferinta. La final presaram cascavalul ras si busuiocul uscat.
Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|