Ingrediente
pt blat:
- 150 g faina
- 1 lingura cu ulei
- 1 lingurita cu drojdie uscata
- putina sare
- 125 ml lapte rece
pt toping:
- cas de vaca
- cascaval
- o felie de parizer de pui
- ardei rosu
- ardei verde
Mod de preparare
Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi punem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.
Dam la cuptor pt cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza andutu" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|