Pizza Canibale

Postat de carla27carla in Pizza
28 Sep 2013 | 6774 vizualizari
Pizza Canibale

Pentru sotul meu ...

Ingrediente

  • 300 gr faina alba
  • 1 plic drojdie granule
  • 200 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,piper,oregano
  • ketchup univer
  • 100 gr mozzarella
  • 2 crenvusti
  • 150 gr sunca de pui
  • 100 gr salam ardelenesc
  • 100 gr salam de vara
  • 100 de gr slaninuta cu boia cu ceva carne pe ea
  • 1/2 ardei rosu

Mod de preparare

Se cerne faina alba se pune drojdia uscata,apa putina sare si se framanta un aluat la care se mai adauga si uleiul de masline.Se lasa la dospit.

Cand a dospit se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se pune in tava.Peste aluatul din tava se pune ketchup ,ardeiul gras taiat rondele,se aseaza salamul ardelenesc,salamul de vara crenvusti rondele,fasii de sunca de pui,slaninuta taiata feliute si mozarella razuita.Se da la cuptorul preincalzit circa 20- 30 de minute.

Cand s a copt se serveste calda cu ketchup sau fara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Canibale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu portocale, asortata cu salata

Postat de simona72

Pizza cu portocale, asortata cu salata

Pentru aluat: in felul meu characteristic si fara prea mare bataie de cap, l-am facut la masina de paine. Am pus ingredientele in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingredient. Am...

Citeste continuarea

Pizza quattro formaggi

Postat de rocsi_1612

Pizza quattro formaggi

Aluatul: Drojdia o frecati cu zaharul pana se dizolva complet. Cerneti faina intr-un bol, adaugati drojdia si sarea. Amestecati, apoi puneti apa treptat si framantati, pana obtineti un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2013, 09:00
la 28.09.2013, 09:03
Buna
la 28.09.2013, 09:27
la 28.09.2013, 10:14
buna, buna
la 28.09.2013, 10:18

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking