Pizza cu blat crocant

Postat de bitza in Pizza
8 Feb 2010 | 7374 vizualizari
Pizza cu blat crocant

Blatul acesta il folosesc foarte des cand fac pizza.L-am gasit intr-o carte cu retete pt pizza

Ingrediente

  • BLAT
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata(sau 1 cubulet de 25 g)
  • sare
  • TOPPING
  • salam
  • sunca
  • muschi
  • ciuperci
  • masline
  • ardei
  • cascaval
  • ketchup

Mod de preparare

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma in care faceti un cerc rotund(eu am facut in baza formei de tort cu peretii detasabili si cu ajutorul acestora am decupat).

Asezam aluatul in forma,il ungem cu ketchup,asezam mezelurile,ciupercile,maslinele si radem cascaval deasupra.Dam la cuptor aprox 15 min

La una dintre ele am spart un ou deasupra.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant

Postat de Ela68

Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant

1. Am facut putin diferit fata de reteta originala pentru ca m-am obisnuit sa lichefiez drojdia, n-am incercat niciodata s-o amestec direct in faina. Asadar, puneti intr-un vas mic drojdia cu...

Citeste continuarea

Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumant

Postat de merisor67

Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumant

Pentru blat, am frecat oul cu zaharul si sarea, am adaugat uleiul apoi spumantul in care am dizolvat praful de copt. Am omogenizat si am inceput sa pun faina putin cate putin pana am obtinut un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2010, 22:58
Desi este cam tarziu, mi-ai cam facut pofta cu pizza asta, o sa fac si eu blatul dupa reteta ta!
la 08.02.2010, 23:52
Mmmmmmmmmmmm nici eu nu asi spune nu la o sectiune de pizza.............
la 09.02.2010, 09:24
arata bine pizza cu oul deasupra.....
la 13.04.2010, 22:14
eu am bagat-o la cuptor . e trecut de 18:00 si nu e bine, dar.... ce-o fi o fi
la 13.04.2010, 22:22
haha bebelusa chiar zilele trecute am vazut la TV ca e o fabula asta ca seara se depune mai mult, in realitate conteaza doar nr de calorii zilnice , noaptea in timpul somnului se arde cica la fel , nu conteaza la ce ore mananci ci cat .
cica...

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking