Pizza cu de toate (motaneasca)

Postat de MotanLaOale in Pizza
14 Oct 2013 | 9964 vizualizari
Pizza cu de toate (motaneasca)

Ingrediente

  • Aluat pentru pizza
  • 100 g ceafa afumata
  • 100 g jambon afumat
  • 100 g carnat uscat
  • 100 g costita afumata
  • 1 ceapa rosie mica
  • 50 g ciuperci
  • 40 g masline
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • ketchup Univer
  • oregano
  • piper

Mod de preparare

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si ketchupul Univer si se presara oregano si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

 Se serveste cu ketchup Univer.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate (motaneasca)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (52)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza

Postat de mirela0911

Pizza

Aluatul: Se pune drojdia la dospit impreuna cu putin lapte caldut, 1 lgt zahar si 1 lg faina. Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea, uleiul apoi maiaua. Se incalzeste laptele usor si se...

Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de mirela0911

Pizza la tigaie

Se pregateste topping-ul. Carnatul se taie rondele. Ciupercile se curata de pielita, se spala, se sterg bine, apoi se taie felii. Sunca se taie fasii. Ceapa se taie julienne, iar din ardeiul iute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2013, 13:47
Cam buna motaneasca asta!!
la 14.10.2013, 13:53
Vaai..Motanel ce deliciu ai preparat!! Daca vede Cata sigur, trebuie sa fac! Salvez reteta la favorite si o incerc cat de curand!
la 14.10.2013, 13:54
la 14.10.2013, 14:01
Arata yummy! Chiar ieri am facut si eu pizza, insa am folosit un aluat cu bere, cel mai buna aluat pe care l-am incercat pana acum. Insa si aluatul simplul de pizza ( pe care il foloseama pana sa-l descopar pe asta nou) e super gustos . Sa-ti fie de bine
la 14.10.2013, 14:05
Multumesc

Vezi toate comentariile (52)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking