Pizza cu doua blaturi

Postat de nadina73 in Pizza
13 Iul 2010 | 9016 vizualizari
Pizza cu doua  blaturi

Avem o problema mare noi,piticilor mei le place mult pizza mai ales lui Rares, asa ca m-am gandit sa o fac cu doua blaturi, sa vedem cum e. E grozava, va spun sincer merita

Ingrediente

  • blat:
  • 500 faina
  • 20 drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 200 apa acalduta
  • 50 ulei masline
  • Umplutura:
  • 2 conserve carne de porc (450 g ambele)
  • 300 g cascaval sau branza
  • 150 g masline negre fara samburi
  • pasta de tomate
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ou crud pt uns
  • oregano

Mod de preparare

Se pun toate ingredintele pentru blat in masina de paine si se lasa la framantat si dospit.

Se imparte aluatul in 2 si se intind doua foi cat tava in care  coaceti pizza. Eu am pus in cea de la aragaz si e de 45/37 (deci am masurat tava fetelor) se unge tava cu putin unt sau ulei apoi se pune foaie ,dupa care se unge bine cu pasta de tomate se pune oregano apoi umplutura.

Pt umplutura am zdrobit cu furculita carnea din conserve(2),ardeiul si maslinele le-am tocat cu badidora,apoi le-am amestecat cu branza .

Se amesteca bine toate impreuna apoi se pun peste blatul de pizza in tava dupa care se intinde cea de a doua foaie apoi se unge bine cu  ou se decoreza dupa bunul plac si se da la cuptor pentru 30-40  minute la 170 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu doua blaturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza de post cu tofu

Postat de rocsi_1612

Pizza de post cu tofu

Aluat: Apa minerala o incalzim pana devine calduta. Drojdia o amestecam cu zaharul si o lingura de apa pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta. Adaugam sarea, drojdia dizolvata si...

Citeste continuarea

Pizza Diavola

Postat de pity19

Pizza Diavola

Framantam aluatul , acoperim cu un prosop si dam la loc cald cca 30 de minute ; Rupem o bucata de aluat si intindem ; Ungem cu ketchup picant blatul ; Asezam pe blat , salam , carnat ,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2010, 09:14
Grozava idee!Cred si eu ca le-a placut copiilor!Si mie mi-ar fi placut...
la 13.07.2010, 09:14
Revin cu furcu.Deocamdata nu ai!
la 13.07.2010, 10:33
la 13.07.2010, 10:47
Bravo,bravo.
la 13.07.2010, 10:48

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking