Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti

Postat de carla27carla in Pizza
25 Sep 2013 | 2172 vizualizari
Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti

La cererea cumnatilor mei am facut aceasta pizza .

Ingrediente

  • 500 gr faina alba
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 300 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • ketchup univer
  • muschiulet file 200 gr
  • 4 crenvusti
  • 1 ardei gras verde
  • 150 gr masline negre
  • 2 rosii
  • branza gouda rasa
  • bulion de rosii 100 ml
  • sare,piper
  • oregano


Mod de preparare

Intr-un vas punem faina alba,facem o adancitura si punem drojdia maruntita,o lingurita de zahar si una de sare si apa  calduta 100 ml  si lasam sa se dizolve drojdia .Apoi amestecam cu faina si cu restul de apa,2 linguri de ulei de masline, pana obtinem  un aluat elastic .Lasam la dospit la loc cald ,vasul acoperit cu un prosop.

Pana dospeste aluatul pregatim umplutura.Se face un sos din bulion de rosii,ketchup univer,sare,piper si oregano.Se taie felii muschiuletul,crenvustii se taie rondele,ardeiul gras se taie rondele si rosiile felii.Maslinele se taie felii.

Cand aluatul si a dublat volumul se intinde ,se unge tava de pizza cu ulei si se pune aluatul.Se unge aluatul cu sosul de rosii si ketchup apoi se aseaza peste muschiuletul feliat,crenvustii,ardeiul gras,rosiile si maslinele.Se presara cu branza gouda rasa si se da la cuptorul incalzit circa 30 minute.Se scoate cand e gata se taie felii si se serveste calda  cu ketchup sau fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu muschiulet afumat si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Flatbread cu branzeturi si rosii

Postat de panacris

Flatbread cu branzeturi si rosii

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci, bacon si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Pizza cu ciuperci, bacon si branzeturi

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o turnam peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa minerala calduta, putin cate putin, si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2013, 06:24
E cam de dimineaţă, dar o felie tot merge.
la 25.09.2013, 06:48
la 25.09.2013, 07:12
bun, bun pentru dimineata...
la 25.09.2013, 08:02
la 25.09.2013, 09:52

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking