Pizza cu ou fiert, porumb si ardei iute caramelizat

Postat de FlaviaD in Pizza
6 Oct 2013 | 3723 vizualizari
Pizza cu ou fiert, porumb si ardei  iute caramelizat

Daca aveti chef de o pizza va recomand cu caldura aceasta pizza cu ou fiert si porumb. Este absolut delicioasa si zic eu ca este si aratoasa.

Ingrediente

  • 300 g mix de faina (faina neagra si faina de secara)
  • condimente (sare, busuioc, piper alb)
  • 100 g cascaval
  • 200 g ciuperci
  • 100 g sunca de praga
  • 2 oua fierte
  • 2 linguri de ketchup
  • ardei iute caramelizat
  • porumb fiert
  • drojdie

Mod de preparare

Pentru blat am folosit mix de faina neagra cu faina de secara si pentru ca imi doream un aluat pufos, am adaugat si iaurt. Deci am dizolvat drojdia in putina apa calda, am adaugat sare si busuioc si am inceput sa adaug si faina putin cate putin. Am framantat usor pana am obtinut un aluat pufos si care nu se mai lipea de maini.

Am acoprit cu un prosop si am dat la loc cald pana si-a dublat volumul. Am pregatit tava in care aveam sa coc pizza, am uns-o cu putin ulei si am presarat faina pe fundul tavii.

M-am uns pe maini cu ulei, am luat aluatul si l-am framantat putin cat sa se transfere pe el uleiul de pe maini, apoi l-am asezat in tava si l-am modelat cu degetele.

Mai inatai am diluat putin ketch-up cu apa si am uns blatul, apoi am asezat feliile de sunca de praga. Peste sunca am asezat ciupercile taiate felii cu tot cu piciorus, apoi am imprastiat boabe de porumb in cantitatea dorita de mine. A urmat oul fiert taiat felii si ardeiul caramelizat – reteta ardeiului caramelizat o gasiti aici.

La final am asezat feliile de cascaval si am adaugat si condimentele dorite de mine. Am dat la cuptor si in 20 de minute pizza mea rumena si gustoasa iesea mandra din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou fiert, porumb si ardei iute caramelizat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cuib de prepelita

Postat de Lia1

Pizza cuib de prepelita

Framantati 1/2 aluat de pizza dupa cantitatile din reteta aluat de pizza clasic Am folosit drojdie proaspata, nu granule, una noua ungureasca foarte-foarte buna. Puneti la fiert ouale de...

Citeste continuarea

Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei

Postat de Bucataras

Pizza cu ton - blat Alka Pizza Casei

Taie mozzarella cuburi; Taie rosiile cherry in 4; Taie rosiile uscate fasii; Asaza mozzarella; Asaza rosiile cherry; Asaza tonul; Asaza rosiile uscate; Pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2013, 12:12
faina pizza!
la 06.10.2013, 12:22
buna
la 06.10.2013, 12:32
la 06.10.2013, 13:45
la 06.10.2013, 14:19

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking