Pizza cu ou sau pizza dupa Paste

Postat de Constelatialeu in Pizza
23 Apr 2014 | 3572 vizualizari
Pizza cu ou sau pizza dupa Paste

Cum este inevitabil ca dupa o sarbatoare sa nu ramana una alta,asa si acum...au ramas si baietii mei au hotarat..pizza......

Ingrediente

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri ulei
  • apa calduta,cat sa facem un aluat elastec
  • Umplutura
  • 3 oua rosii (ma rog,au fost in ordine aleatorie,unul rosu,verde si albastru)
  • 10 masline naturale
  • 100 g branza de oaie
  • 1 ceapa rosie
  • 150 g pulpa de porc afumata
  • 150 g rulada de porc
  • 32 feliute salam de mistret
  • 2 rosii cherry
  • 150 g cascaval

Mod de preparare

Aluatul:Intr-un castron punem faina,in mijloc facem o adancitura si punem drojdia faramitata,adaugam sarea si apoi apa calduta si incepem sa framantam cu mana,pana se dezlipeste de pe mana.Adaugam uleiul si mai framantam cca 20 min.Lasam la crescut,la loc caldut cca 1 ora.

Umplutura:

Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu pulpa de porc si rulada,le calim cca 10 min.Ouale le curatam si le dam pe razatoarea mare,la fel si branza,peste ele punem ingredientele calite,maslinele ,dupa ce am scos samburii.Omogenizam totul cu putin kechup.

In tava de la aragaz punem hartie de copt,intindem foaia de pizza,apoi umplutura.Deasupra alternam bucatele de cascaval si salam.Baga tava la cuptor cca 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou sau pizza dupa Paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza Calzone

Postat de merisor67

Pizza Calzone

Pregatim aluatul in felul urmator: punem laptele la incalzit, frecam drojdia cu zaharul intr-un bol, pana la lichefiere si adaugam laptele caldut in care dizolvam sarea. Adaugam putin ulei si...

Citeste continuarea

Pizza

Postat de caroline

Pizza

Incepem prin a prepara aluatul .  Punem intr-un bol faina cernuta si o amestecam cu drojdia si un praf de sare .( eu am folosit doar un cub de drojdie la un kilogram faina si a fost...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2014, 21:20
la 23.04.2014, 21:25
Faina ideea cu ouale la pizza!
la 23.04.2014, 21:28
ma, chiar mi s-a facut pofta...
la 23.04.2014, 21:31
buna buna
la 23.04.2014, 21:53

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking