Pizza cu sunca italieneasca si salami

Postat de Elena_Daria in Pizza
15 Oct 2013 | 2936 vizualizari
Pizza cu sunca italieneasca si salami

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta

Topping:

  • sunca italieneasca
  • salami
  • ketchup dulce Univer
  • mozzarella

Mod de preparare

Aluat:

Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.

Lasam 10 minute sa dospeasca.

Intr-un vas punem faina, sarea si drojdia dospita.

Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.

Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.

Lasam pana isi dubleaza volumul.

Pregatire:

Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.

Intindem aluatul intr-o foaie potrivita, apoi asezam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat punem ketchup, asezam feliute de sunca italieneasca si salami si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenste frumos.

Scoatem apoi tava din cuptor, punem mozzarella data pe razatoare si lasam sa se topeasca.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca italieneasca si salami" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu carne tocata

Postat de cristeena20

Tarta cu carne tocata

Pregatim aluatul de pizza: Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu...

Citeste continuarea

Pizza rulata

Postat de panacris

Pizza rulata

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia. (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2013, 17:19
ce bine arata
la 15.10.2013, 17:22
Ce e aia mortadela!?
la 15.10.2013, 17:26
Dya, e un fel de sunca presata, o specialitate italiana, cu diverse condimente prin ea, in special boabe de piper, e bun...
la 15.10.2013, 17:31
Suna cam sinistru
la 15.10.2013, 17:41
daaa)) mananci si mori )

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking