Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,putina apa calduta si o lingurita de faina.
Am lasat sa dospeasca.
Faina am amestecat-o cu putina sare,am pus apoi drojdia,uleiul de masline.
Am pus apa calduta si am amestecat pâna s-a format o coca omogena.
Dupa aceasta,am luat coca din vas si am framântat-o cu ambele mâini în aer.
La faza aceasta prietenul meu spunea asa: „Framânt-o în aer câteva minute,pâna te dor mâinile de nu mai poţi….
Trebuie sa ajunga moale si elastica,deci cam pe dos decât ai freca ceva cu ambele mâini” J)))
N-am prea priceput eu ce vrea sa zica,dar cred ca a ieşit ceea ce a trebuit.
Am presarat faina pe un blat,am întins putin coca,apasând-o cu degetele,am acoperit cu un stergar si am lasat 15 minute sa dospeasca în loc caldut.
Dupa aceasta,am pus coca la frigider pentru o ora.
Dupa o ora,am întins o foaie foarte subtire(am avut o pizza medie si o pizza împaturita).
Pe foaie am pus ketchup cu putin piper si busuioc,apoi sunca,ciupercile si prosciutto.
Deasupra am razuit mozzarella si am pus cateva rosii cherry.
Eu am întors putin marginile peste umplutura.
Am pus la cuptor cam 20 de minute pâna s-a copt blatul.
Am servit cu ketchup si sos Iuţel.