Ingrediente
- 25 gr drojdie
- faina
- ulei
- sare
- 200 gr cascaval
- o conserva de porumb
- 200 gr ciuperci
- 400 gr salam
- 1 ardei gras
- ketchup pentru uns pizza
Mod de preparare
Se face aluatul din 25 gr dorojdie amestecata cu sare pana se topeste. Incalzim putina apa si amestecam cu faina , adaugam apoi drojdia si framantam, din cand in cand punem si cate un pic de ulei. Lasam sa dospeacsa.
Intre timp taiem ciupercile , salamul si ardeiul felii subtiri. Cascavalul il dam prin razatoare. Cand a crescut aluatul intindem o foaie si o asezam in tava. Lasam sa creasca 5 min. ungem aluatul cu ketchup apoi punem salamul , porumbul , ciupecile si ardeiul gras, la final cascavalul. Se da la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa;)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (0)
|