Pizza de casa

Postat de luminita20_2006 in Pizza
25 Oct 2009 | 8377 vizualizari
Pizza de casa

Ingrediente

  • 300 gr salam
  • 200 gr masline
  • 2 cartofi 
  • 200 gr cascaval
  • 1 ardei capia
  • oregano
  • ketchup
  • rozmarin
  • 1 ardei iute
  • 250 gr drojdie
  • faina
  • 1 ceasca apa
  • sare

Mod de preparare

Se face aluatul din 250 gr drojdie care se imoaie cu un pic de sare.Apa se incalzeste , spoi se toarna peste fiana cernuta se pune drojdia se se framanta un aluat gros, se pune 50 ml ulei. Se lasa la dospit 30 min. Intre timp pregatim compozita. salamul se taie felii suntiri ardeiul pai, cartofii se prajesc, maslinele se taie rondele.Se intinde o foaie de grosimea unui deget, Se unge foaia cu ketchup amestecat cu rozmarin si oregano se pune salamul, cartofii, maslinele, ardeiul si cascavalul. SE da la cuptor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Postat de Constelatialeu

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Iata cum se prepara aceasta Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata Am folosit robotul sa mearga treaba mai repede, desi imi place foarte mult sa simt aluaturile la mana...

Citeste continuarea

Pizza cu chorizo

Postat de rocsi_1612

Pizza cu chorizo

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol, faceti o adancitura in mijloc. Puneti drojdia sfaramata, zaharul si putina apa calduta. Lasati 15 minute sa creasca drojdia, apoi incepeti si amestecati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2009, 11:33
asa i-am zis si eu...na,,,,daca nu iti place denumirea da si tu o idee:P
la 29.10.2009, 12:08
Lumi, primul comentariu a fost sters!
la 02.11.2009, 15:50
multumesc oana

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking