Ingrediente
- aluat de pizza :
- 250 gr faina ,
- un pahar lapte ,
- 15 gr drojdie ,
- o lg sare.
Pt umplutura :
- carnat de casa ,
- sunca de porc ( de casa) ,
- telemea de vaca ,
- peste fiert ,
- sare,piper, chilli ,
- oregano ,
- cascaval de casa ,
- ketchup de casa .
Mod de preparare
Aluatul pt pizza: Adaugam faina intr-un vas , drojdia dizolvata in 5 lg lapte , sarea , amestecam bine daca mai este nevoie se mai adauga lapte cald . Lasam la odihnit 30 minute la loc cald . Pregatim masa de lucru : presaram faina , adaugam aluatul , intindem bine , ungem blatul de pizza cu ketchup , apoi adaugam carnatul taiat subtire , sunca taiata fasii , telemeaua data pe razatoare impreuna cu cascavalul , adaugam sare,piper , chilli , oregano , cateva felii de peste fiert si ketchup de casa .
Dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade aprox 30 minute . Scoatem din cuptor si servim calda alaturi de un sos cu smantana si usturoi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|