Ingrediente
- Ptr un blat avem nevoie de :
- 350 gr faina ,
- 10 gr drojdie ,
- apa calda ,
- sare ,
- o lingurita ulei ,
- un varf lingurita zahar .
- Framantam un aluat pufos , lasam la crescut 30 de minute!
- 250 gr piept de pui fiert taiat fasii subtiri
- 4-5 fasii ardei gras
- 3-4 feliute subtiri rosie
- 2-3 felii sunca de pui taiata fasii
- o mana ciuperci la borcan taiate marunt
- 3-4 bucati salam cu sunca
- 50 gr cascaval ras + 50 gr mozzarella
Mod de preparare
Intindem blatul de pizza cu sucitorul ;
Cu o farfurie intinsa rotunda , dam forma blatului ;
Asezam blatul in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt ;
Ungem blatul cu galbenus batut si cu ketchup picant ;
Asezam pe blat : pieptul de pui , salamul , fasiile de ardei , rosia , sunca , ciupercile , peste care adaugam cascavalul ras si mozzarela rupta bucatele ;
Dam pizza la cuptorul preincalzit la 180 gr cca 20-25 minute ;
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Gioconda" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|