Ciabatta "Caprese"
Postat de licurici_lra

Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...
Citeste continuareaDaca nu ma credeti pe cuvant ca a iesit o pizza super delicioasa,va provoc sa o incercati!Este nemaipomenit vasul Zepter!!!
Ingrediente
![]() Mod de preparare1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios. 2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.Puneti aluatul in vasul Zepter rece si uns cu putin ulei,apoi puneti topingul. 3.Puneti vasul la foc mic,acoperit cu capacul.Dupa 20 de minute ridicati capacul si stergeti condensul format.Acoperiti din nou vasul si mai lasati la foc mic 5 minute. 4.Serviti cu pofta! Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de licurici_lra
Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Pregatesti un blat pufos: freci drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugi laptele caldut in care ai dizolvat sarea si o mana de faina. Omogenizezi, acoperi vasul si lasi la crescut 10 minute....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|