Tarta cu piersici in vas Zepter

Postat de Irina in Prajituri
22 Aug 2013 | 6831 vizualizari
Tarta cu piersici in vas Zepter

O bunatate de tarta si asa de usor de facuuut...

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura smantana
  • zahar vanilat
  • unt pt uns vasul
  • 4-5 piersici coapte

Mod de preparare

Pentru ca a trecut muuulta vreme de cand n-am mai facut ceva bun, am inceput cu ceva usor si bun de tot, o tarta cu piersici. 

Am separat albusurile de galbenusuri, piersicile le-am spalat bine de puf si le-am taiat in bucati mari. Fiind coapte bine, am reusit destul de repede sa fac asta.

Albusurile le-am batut spuma, dupa care am adaugat zaharul si am amestecat bine. Evident, treaba a facut-o robotul, eu doar l-am asistat. ;)

Am adaugat treptat galbenusurile, zaharul vanilat, smantana si faina in ploaie, amestecand usor, pentru ca aluatul sa ramana pufos.

In vasul Zepter am pus foaie de copt si am turnat compozitia de tarta.

Deasupra am pus bucatile de piersici, cu coaja in sus si am acoperit vasul cu capacul.

Vasul l-am pus la foc mic si l-am lasat pana Thermocontrolul a trecut de prima parte a zonei verzi. Am oprit focul. 

Dupa max 10 minute am luat capacul de pe vas si tarta e gata!

Am lasat-o putin la racit, dupa care am asezat-o pe un platou. 

La final am pudrat tarta si am taiat o felie generoasa sa o degust...Ceea ce va invit si pe voi sa faceti, dragilor! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Retete similare

Prajitura cu crema caramel si frisca

Postat de robert_badica

Prajitura cu crema caramel si frisca

Blat: Separam ouale. Albusurile le batem spuma tare, cu un praf de sare. Adaugam zaharul, si mixam bine.Punem uleiul, cacaoa, faina si praful de copt cernute. Amestecam usor.In final punem...

Citeste continuarea

Desert prajitura Fantezie cu visine

Postat de mirela0911

Desert prajitura Fantezie cu visine

Blatul:  se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 22.08.2013, 10:41
Ce bunatate!!!
la 22.08.2013, 10:43
buna buna
la 22.08.2013, 10:43
imi place .
la 22.08.2013, 10:45
ce bine arata! si eu vreau
la 22.08.2013, 10:47
ce pufosenie buna

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking