Ingrediente
- Ingrediente blat:
- 125 ml apa calduta
- 10 grame drojdie proaspata
- 1 lingurita zahar
- 2 linguri ulei
- 1 varf cutit sare
- 200 grame faina
- Ingrediente toping:
- 2-3 ciuperci proaspete
- 50 grame porumb
- 100 grame salam (eu am pus salam de vara)
- 150 grame cas de oaie
- 4 linguri pasta tomate
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Pregatire aluat:
Intr-un castronel am pus drojdia apoi peste am pus o lingurita de zahar, apa putin calduta, uleiul si sarea. Am amestecat si am lasat la crescut 5 minute, timp in care , intr-un castron mai mare am cernut faina. Cand maiaua a inceput sa creasca am pus-o peste faina si am amestecat.
Am lasat coca la crescut aproximativ 40 de minute timp in care am taiat ingredientele pentru topping pizza si am facut sosul.
Casul de oaie l-am dat pe razatoare (pe partea cea mai mare)
Sos:Am amestecat cele 4 linguri de pasta de tomate cu putin piper si cimbru.
Am uns vasul multicooker cu putin ulei si am tapetat cu faina.
Am pus aluatul de pizza intins, sosul ,cas de oaie si ingredientele de topping.
Am selectat MENU-BAKE , 180 grade, 20 minute si am inchis capacul.
Dupa 20 minute pizza era gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|