Pizza Margherita cu aluat de clatite

Postat de deyutzky in Pizza
6 Oct 2013 | 12110 vizualizari
Pizza Margherita cu aluat de clatite

Ingrediente

  • Blat:
  • 200 ml apa/lapte
  • 145 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Sos:
  • 3 linguri ketchup Univer
  • 5 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • oregano
  • 150 gr mozzarella

Mod de preparare

Se pun intr-un bol toate ingredientele pentru blat: apa, oul, uleiul, sarea si praful de copt amestecat cu faina si se mixeaza bine.

Se pune compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic pt aprox 10 min.

Intre timp pregatim un sos din: 3 linguri de ketchup Univer+5 linguri suc de rosii, ulei de masline, sare, piper si oregano.

Dupa ce compozitia s-a prins se scoate tava din cuptor, se distribuie sosul obtinut pe toata suprafata blatului si se imbraca in mozzarella.

Se da la cuptor pentru inca 15 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita cu aluat de clatite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu salam uscat

Postat de Jymy

Pizza cu salam uscat

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza) Se imparte in doua parti egale...

Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci si ardei

Postat de vio_dreams

Pizza cu ciuperci si ardei

Dizolvam drojdia uscata si zaharul cu cateva linguri de apa calduta, adaugam si 2 linguri faina si omogenizam pana obtinem o maia pe care o punem la dospit .O lasam pana isi dubleaza volumul ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2013, 14:59
am sa fac si eu
la 06.10.2013, 15:27
la 06.10.2013, 15:33
la 06.10.2013, 15:54
la 06.10.2013, 16:09
place!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking