Pizza quatro formaggi

Postat de Oana in Pizza
6 Feb 2011 | 8639 vizualizari
Pizza quatro formaggi

Aveam o pofta nebuna, nebuna, nebuna, de o saptamana visez la ea :)

Ingrediente

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa
  • 1 si 1/2 linguri ulei de masline
  • 1 si 1/2 lingurite sare
  • 400 g faina
  • 1 si 1/2 lingurite drojdie uscata
  • Topping:
  • mozzarella rasa
  • branza roquefort
  • branza gorgonzola
  • parmezan ras

Mod de preparare

Aluatul de pizza se face la masina de paine si ies doua pizza intr-o tava rotunda cu diametrul de 30 cm. Se ung tavile cu ulei de masline, aluatul se imparte in doua si cu mainile unse cu ulei se intinde aluatul bine in tava. Acum branza se pune dupa preferinta, cam o mana din fiecare tip de branza, dar ceva mai putina din cea roquefort care este iute. Eu am gasit un pachet hohland cu branza rasa mozzarella, cheddar si edam. Deasupra am ras mozzarella (mi-a placut de la Delaco)Deci se presara branza deasupra si se pune tava in cuptorul bine incins, la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza " Quatro formaggi"

Postat de RuxyRux

Pizza " Quatro formaggi"

Framantam un aluat din ingredientele pentru blat, formam o bila pe care o vom cresta adanc in forma de cruce si lasam acoperit la loc caldut pentru 45 de minute sa creasca frumos. Pregatim...

Citeste continuarea

Pizza quatro formaggi

Postat de MotanLaOale

Pizza quatro formaggi

Aluatul se lasa la dezghetat. Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava. Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2011, 22:50
acuma-i randul meu sa visez la ea
la 06.02.2011, 22:55
Sunt putin cam scumpe branzele dar merita!
la 06.02.2011, 23:03
M-am uitat repede repede sa vad daca-i si branza cu mucegai o scot si pap fara pizza sa mai stau pe ganduri
la 06.02.2011, 23:08
la 06.02.2011, 23:18
Ruxy, neaparat sa pastrezi gorgonzola , roquefortul e picanta, dar ii da gustul specific de pizza quatro formaggi. Eu sunt innebunita

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking