Pizzette allegre

Postat de brunetica in Pizza
4 Noi 2011 | 3741 vizualizari
Pizzette  allegre

Ingrediente

  • 250 g. faina ,
  • 20 g. drojdie de bere sau 5 g. drojdie uscata,
  • 20 g. unt ,
  • 150 ml. apa calduta,
  • suc de rosii ,
  • 1 mozzarella taiata cubulete ,
  • o lingurita cu oregano,
  • busuioc ,
  • sare ,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Varsati faina intr-un bol si amestecati cu drojdia uscata, daca folositi drojdie de bere dizolvati-o cu un pic de apa calduta. Dupa ce ati amestecat adaugati apa si untul topit, framantati pana obtineti un aluat omogen.

Cu mainile un pic infainate realizati pizzettele si asezati-le intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Lasati-le sa se odihneasca cam 30 minunte. In acest timp ungeti pizzettele cu suc de rosii , oregano, busuioc , mozzarella si cateva picaturi de ulei de masline. Mai lasati-le cam 5-10 minunte.

Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti pizzettele in cuptor pentru vreo 20 minute. Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette allegre" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza de post cu tofu

Postat de rocsi_1612

Pizza de post cu tofu

Aluat: Apa minerala o incalzim pana devine calduta. Drojdia o amestecam cu zaharul si o lingura de apa pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta. Adaugam sarea, drojdia dizolvata si...

Citeste continuarea

Pizza Shaorma

Postat de panacris

Pizza Shaorma

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2011, 15:59
prima servita
la 04.11.2011, 16:01
Ce frumusele sunt! Initial cand am citit reteta am crezut ca e vegetariana, dar in poze parca vad ceva carnita, nu?
la 04.11.2011, 16:10
la 04.11.2011, 16:39
poftim sufletista , multumesc adinuta da am facut si cu si fara carnita , multumesc onesta . Dragelor daca as pute sa va pot servi si in viata reala din ce ce fac eu ar fi o mare onoare
la 04.11.2011, 17:29

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking