Pizzette allegre

Postat de brunetica in Pizza
4 Noi 2011 | 3696 vizualizari
Pizzette  allegre

Ingrediente

  • 250 g. faina ,
  • 20 g. drojdie de bere sau 5 g. drojdie uscata,
  • 20 g. unt ,
  • 150 ml. apa calduta,
  • suc de rosii ,
  • 1 mozzarella taiata cubulete ,
  • o lingurita cu oregano,
  • busuioc ,
  • sare ,
  • ulei de masline

Mod de preparare

Varsati faina intr-un bol si amestecati cu drojdia uscata, daca folositi drojdie de bere dizolvati-o cu un pic de apa calduta. Dupa ce ati amestecat adaugati apa si untul topit, framantati pana obtineti un aluat omogen.

Cu mainile un pic infainate realizati pizzettele si asezati-le intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Lasati-le sa se odihneasca cam 30 minunte. In acest timp ungeti pizzettele cu suc de rosii , oregano, busuioc , mozzarella si cateva picaturi de ulei de masline. Mai lasati-le cam 5-10 minunte.

Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti pizzettele in cuptor pentru vreo 20 minute. Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette allegre" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu muschi file si masline

Postat de Creatsa

Pizza cu muschi file si masline

Intr-un bol pune 300 g faina si sarea . Dizolva drojdia cu 2 lingurite de zahar si putina apa calduta. Peste faina pune drojdia ,apa calduta si amesteca bine cu o lingura de lemn....

Citeste continuarea

Pizza

Postat de Anca_Bucataras

Pizza

Se amesteca drojdia cu zaharul, 3-4 linguri de apa calduta si 3 linguri de faina, se formeaza o maia si se lasa sa creasca 10 minute la cald. Dupa cele 10 minute in care creste maiaua se ia un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2011, 15:59
prima servita
la 04.11.2011, 16:01
Ce frumusele sunt! Initial cand am citit reteta am crezut ca e vegetariana, dar in poze parca vad ceva carnita, nu?
la 04.11.2011, 16:10
la 04.11.2011, 16:39
poftim sufletista , multumesc adinuta da am facut si cu si fara carnita , multumesc onesta . Dragelor daca as pute sa va pot servi si in viata reala din ce ce fac eu ar fi o mare onoare
la 04.11.2011, 17:29

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking