Placinta creata cu branza sarata si marar

Postat de kamy in Aperitive / Garnituri
13 Apr 2011 | 16339 vizualizari
Placinta creata cu branza sarata si marar

Doar am zis ca fac si ....sarata (sora mai morocanoasa a http://www.bucataras.ro/retete/placinta-creata-cu-branza-dulce-si-stafide-20074.html) ,nu de alta dar am 2 beri in frigi si trebuie baute.

Ingrediente

  • 400 gr.branza de burduf
  • 150 gr.branza telemea de vaca(sarata)
  • 6 oua
  • 1 iaurt mare
  • 300 gr.smantana
  • 400 ml lapte
  • 1 lg chimen
  • 1 lg boia iute
  • susan
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Se lasa foile de placinta la temperatura camerei sa se dezghete.

Branza se marunteste cu o furculita ,se adauga 3 oua, iaurtul,boiaua iute,chimenul,mararul si se amesteca bine cu mixer-ul.

Se intind cate 2 foi de placinta unse cu ulei, se pune compozitia de branza,se intinde uniform,se impatura foile in doua,se aduna ca un acordeon si se pun in tava unsa cu unt.Se procedeaza la fel pana terminam compozitia si foile.

Se baga tava in cuptorul incins,la foc mic si se lasa pana capata o culoare maronie.

Se amesteca 3 oua cu 300 gr.smantana si 400 gr.lapte si se pune peste placinta,se presara sare mare ,susan si se mai lasa la cuptor pana se incheaga compozitia(eu am mai lasat 30 min la foc mic)

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta creata cu branza sarata si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (66)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv tarta cu dovlecel si branza

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen care se introduce apoi la frigider. Cat timp sta aluatul la frigider,...

Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu porumb SunFood

Postat de Criss

Chiftelute de dovlecei cu porumb SunFood

Dovlecelul se curata de coaja, se indeparteaza miezul cu seminte, apoi se rade pe razatoarea mare. Se presara sare peste ei si se lasa sa stea 10 minute, timp in care vor lasa destul de multa apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2011, 22:29
Doamna...nu va suparati...las sacosa aici la rand si merg sa aduc o bere.
la 13.04.2011, 22:41
misto, adicaaa cashto, adicaaaa stii tu !
am vinit chiar daca-i sarata ca nu mi-s pretentioasa
la 13.04.2011, 22:49
doamna...nu mai pierdeti timpul ca berea e pe masa serviti va rog
la 13.04.2011, 22:50
Aha,asta crestea vazand cu ochii rusine sa-mi fie
io vreau si placinta si bere,dupa ce umpli sacosa doamnei
la 13.04.2011, 22:51
corina....e proaspata si berea in pret

Vezi toate comentariile (66)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking