Placinta creata cu branza sarata si marar

Postat de kamy in Aperitive / Garnituri
13 Apr 2011 | 16345 vizualizari
Placinta creata cu branza sarata si marar

Doar am zis ca fac si ....sarata (sora mai morocanoasa a http://www.bucataras.ro/retete/placinta-creata-cu-branza-dulce-si-stafide-20074.html) ,nu de alta dar am 2 beri in frigi si trebuie baute.

Ingrediente

  • 400 gr.branza de burduf
  • 150 gr.branza telemea de vaca(sarata)
  • 6 oua
  • 1 iaurt mare
  • 300 gr.smantana
  • 400 ml lapte
  • 1 lg chimen
  • 1 lg boia iute
  • susan
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Se lasa foile de placinta la temperatura camerei sa se dezghete.

Branza se marunteste cu o furculita ,se adauga 3 oua, iaurtul,boiaua iute,chimenul,mararul si se amesteca bine cu mixer-ul.

Se intind cate 2 foi de placinta unse cu ulei, se pune compozitia de branza,se intinde uniform,se impatura foile in doua,se aduna ca un acordeon si se pun in tava unsa cu unt.Se procedeaza la fel pana terminam compozitia si foile.

Se baga tava in cuptorul incins,la foc mic si se lasa pana capata o culoare maronie.

Se amesteca 3 oua cu 300 gr.smantana si 400 gr.lapte si se pune peste placinta,se presara sare mare ,susan si se mai lasa la cuptor pana se incheaga compozitia(eu am mai lasat 30 min la foc mic)

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta creata cu branza sarata si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (66)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

Postat de Satisfyyourcravings

Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie....

Citeste continuarea

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Postat de Pungasa_Rogue

Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

Ouale se spala, se fierb 5-6 minute, apoi se lasa sa se raceasca.  Se decupeaza imaginile ce urmeaza a fi lipite pe oua (sfatul meu este sa fie imagini mici pentru a putea incapea pe ou si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2011, 22:29
Doamna...nu va suparati...las sacosa aici la rand si merg sa aduc o bere.
la 13.04.2011, 22:41
misto, adicaaa cashto, adicaaaa stii tu !
am vinit chiar daca-i sarata ca nu mi-s pretentioasa
la 13.04.2011, 22:49
doamna...nu mai pierdeti timpul ca berea e pe masa serviti va rog
la 13.04.2011, 22:50
Aha,asta crestea vazand cu ochii rusine sa-mi fie
io vreau si placinta si bere,dupa ce umpli sacosa doamnei
la 13.04.2011, 22:51
corina....e proaspata si berea in pret

Vezi toate comentariile (66)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking