Ingrediente
- Pentru foi:
- 1 ou
- 150 g faina – aproximativ – depinde de marimea oului
- 1 varf de sare
- Pentru umplutura:
- 100 g mozzarella
- 100 g telemea
- 3 oua
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare
In primul rand facem un aluat dintr-un ou, faina si sare. Faina ne trebuie atat cat aluatul sa nu se lipeasca de maini – este posibil sa fie ori prea multa faina, caz in care mai puneti o lingura de lapte, sau prea putina si atunci mai adaugati faina cata trebuie – 150 g faina mi-au intrat la un ou mediu.
Lasam aluatul sa se odihneasca si preparam umplutura amestecand branza rasa cu 3 oua (intregi) si un plic de zahar vanilat.Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi subtiri. Punem compozitia de branza si rulam.Ungem foile cu ulei si le punem in vas (tava). Le dam la cuptor la 180°C pentru 45 de minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|