Placinta cu carne "raze de soare"

Postat de danielaR in Aperitive / Garnituri
28 Oct 2013 | 3690 vizualizari
Placinta cu carne "raze de soare"

ceva usor si delicios

Ingrediente

  • pt aluat avem nevoie de:
  • 300 gr faina
  • 1 cana lapte
  • 2 lg ulei de masline
  • 1/2 lg zahar
  • 1 lg sare
  • 1 pliculet drojdie
  • pt umplutura
  • 200 gr carne tocata de vita-porc
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2 lg suc de rosii
  • 1/2 ardei gras galben
  • sare
  • oregano
  • decor
  • masline
  • pt uns
  • 1 ou

Mod de preparare

Aluatul:

Incalzim laptele. Punem intr-un bol faina, zahar, sare si drojdia. Laptele il turnam deasupra. Framantam pana se leaga aluatul. Punem uleiul de masline mai framantam putin si lasam la crescut jumatate de ora

Amestecam toate ingredientele pt umplutura.

Aluatul il impartim in 2. Facem o foaie si peste ea intindem compozitia de carne si deasupra acoperim iar cu o foaie de aluat. In mijloc facem un cerc cu ajutorul unui bol si cu cutitul taiem razele soarelui dupa care le rulam putin. Ungem cu oul batut cu sare presaram cu maslinele taiate si dam la cuptor pentru 30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne "raze de soare"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv quiche cu branzeturi

Postat de simona72

Aperitiv quiche cu branzeturi

Pentru aluat: daca sunteti incepatori in ale bucatariei sau daca va grabiti, puteti sa faceti aluatul la un robot de bucatarie. Modul de preparare este unul foarte simplu si nu are cum sa nu va...

Citeste continuarea

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Postat de panacris

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2013, 18:56
la 28.10.2013, 18:58
Buna placinta ta!
la 28.10.2013, 19:01
la 28.10.2013, 19:18
Foarte buna si cu carne
la 28.10.2013, 19:20

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking