Placinta cu cas dulce

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
1 Oct 2014 | 7238 vizualizari
Placinta cu cas dulce

Ieri m-am pricopsit cu niste cas dulce,din ala proaspat ,proaspat,abia scos ''de la cald''....asa ca mi-am zis ca-i musai sa trantesc o placintica rapida,ca prea era bun la gust....

Ingrediente

  • 550 g cas dulce prospat
  • 275 g aluat foitaj
  • 5 oua
  • 2oo g zahar
  • 3 linguri de gris
  • cca 50 g stafide
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • pentru uns
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri lapte
  • zahar brun

Mod de preparare

Casul,zaharul,sarea,zaharul vanilat,ouale si grisul le punem in robot si le mixam bine,apoi adaugam stafidele inmuiate.Luam o forma de tarta,o imbracam in aluat,turnam umplutura ,deasupra punem restul de aluat,ungem cu ou si presaram zahar brun.Bagam placinta la cuptorul preincalzit,cca 45 min,la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta de Legume (Reteta Video)

Postat de Ina75

Placinta de Legume (Reteta Video)

Taiem ceapa in bucati mari. Taiem dovlecelul in rondele groase de o jumatate de cm. Curatam vanata de coaja si o taiem in felii, pe lungime. Pregatim o tigaie in care punem uleiul. Adaugam...

Citeste continuarea

Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda

Postat de simona72

Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda

Pt aceasta placinta am folosit tava mare a aragazului(cea care este cu marginile mai inalte). Se unge tava cu ulei si se pudreaza cu faina. Se pune o foaie de placinta, se unge cu ulei si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.10.2014, 06:20
Trebuia să mai pui stafide, măcar 20 gr în plus. Te pomeneşti că le-ai mâncat aşa, goale, nu?
Faină plăcinta!
la 01.10.2014, 06:27
Padre,m-ai prins,le-am cam mancat .Credeam ca am mai multe si am zis ca merge sa mananc vreo 2-3....
la 01.10.2014, 06:31
De parcă n-aş şti eu. )
la 01.10.2014, 06:34
Ce pot sa mai zic,tot ce misca sau nu,nu-ti scapa....
la 01.10.2014, 06:38
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking