Placinta cu cas dulce si branza de capra

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
17 Noi 2014 | 5517 vizualizari
Placinta cu cas dulce si branza de capra

Tara arde si baba face...placinta ...sau ce am prin frigider si trebuie consumat..

Ingrediente

  • 8 foi de placinta
  • 300 g cas dulce
  • 200 g branza de capra nu foarte sarata
  • 200 g zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 60 g gris
  • 80 g stafide
  • 2 linguri smantana grasa 40 % grasime
  • ulei pentru uns
  • 1 cana lapte

Mod de preparare

Radem casul si branza de capra,adaugam zaharul,ouale,zaharul vanilat,grisul si smantana si omogenizam,la final adaugam stafidele.Tapetam o tava ( 20/28) cu hartie de copt,cele 8 foi le taiem pe jumatate si obtinem 16.Asezam in tava 6 foi unse cu ulei fiecare in parte,turnam jumatate din compozitie,apoi punem 5 foi unse fiecare separat,turnam restul de compozitie si ultimile 5 foi,unse fiecare in parte.Cu un cutit ascutit portionam placinta.Asezam tava cu placinta in tava de la cuptor,in care am turnat apa.Bagam tava la cuptor pentru cca 25 min,apoi turnam laptele si mai lasam cca 15 min.Dupa ce s-a rumenit scoatem tava din cuptor ,asezam bucatile de placinta pe farfurie si pudram cu zahar.Eu am servit doua bucati asa fierbinti,pentru ca mi se par cele mai bune,can sunt scoase din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas dulce si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gogosi

Postat de AnyCostescu

Gogosi

Drojdia, sare si zaharul se pun la dizolvat in apa calda. Se adauga faina putin cate putin si se framanta bine pana rezulta un aluat potrivit de moale. Se lasa la crescut pana isi dubleaza...

Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)

Postat de mena29

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci (fierti)

Reteta de preparare a papanasilor Prima data am zdrobit biscuitii.Intr-o tigaie am pus untul sa se incalzeasca dupa care am adaugat biscuitii zdrobiti si i-am lasat sa se rumeneasca usor.Astfel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2014, 10:28
imi ploua in gura la bunatatea asta
la 17.11.2014, 10:43
ce bunatate de placinta
la 17.11.2014, 10:44
o bunatate de placinta!
la 17.11.2014, 10:52
buna buna
la 17.11.2014, 11:04
o bunatate de placinta!!!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking