Placinta cu fasole verde si ciuperci

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
22 Ian 2011 | 7695 vizualizari
Placinta cu fasole verde si ciuperci

O reteta de post ,preluata de la o manastire.

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj 500 g
  • 1 cutie fasole verde mare
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie masline negre fara samburi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se caleste in putin ulei.

Se pun ciupercile  si maslinele tocate marunt peste ceapa.

Fasolea se taie marunt, se pune peste ciuperci si masline.

Rosiile se decojesc si se taie cubulete,se amesteca toate,se lasa sa fiarba 10 minute.

Se condimenteaza cu sare ,piper si patrunjel verde tocat.

Se intind putin foile de foietaj cu sucitorul.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se intinde o foaie,se pune compozitia de legume,scursa daca ramane zeama.Se acopera cu cealalata foaie.Se poate intepa putin cu furculita (eu am modelat-o putin)se unge cu putin ulei.

Se apasa bine marginile pentru a nu curge compozitia afara.

Se da tava la cuptor pentru 30-40 minute la 170 grade.

Se serveste simpla sau cu khetchup dulce sau picat,dupa preferinta.

O placinta de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu fasole verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada Kazacioc

Postat de Sidy

Rulada Kazacioc

Cremvustii fierti se curata de pielita si se taie marunt. Ceapa si gogosarul se taie fasii subtiri iar branza se faramiteaza. Ouale se bat bine si li se adauga putina sare si piper. Intr-un...

Citeste continuarea

Pachetele de primavara (chinezesti)

Postat de cristinne

Pachetele de primavara (chinezesti)

Se taie legumele fidelute, pe lung. Se calesc toate intr-o tigaie cu ulei de masline si soia. Se condimenteaza cu sare si piper. La final de tot se adauga si fideaua de orez fiarta inainte. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2011, 08:16
E atat de apetisanta incat uiti ca este post
la 22.01.2011, 08:34
Ce combinaţie!!!
la 22.01.2011, 09:13
cred ca e f gustoasa
la 22.01.2011, 09:35
vaiiiii da tre sa o pun in aplicare
la 22.01.2011, 09:52
super reteta

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking