Placinte cu Mozzarella si Emmentaler

Postat de cris2711 in Aperitive / Garnituri
23 Dec 2013 | 7380 vizualizari
Placinte cu Mozzarella si Emmentaler

Reteta de aluat este de pe aici,de pe site,au iesit tare bune,miroase atat de bine in toata casa,am nimicit 4,acum sunt happy =))))

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 500 gr. faina
  • 2 linguri de smantana groasa
  • 1 plic drojdie
  • 1 ou
  • sare
  • 1 cescuta cu apa caldutza
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • Emmentaler
  • Mozzarella

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina,drojdia,sarea,oul,smantana si se framanta cu apa calduta pana se formeaza un aluat elastic,poate mai este nevoie de putina apa sau de putina faina.Aluatul trebuie sa se dezlipeasca de pe maini.

Cand este gata se pune la un loc mai caldut,se acopera cu un prosop de bucatarie curat.

Se lasa la crescut cam 40 de minute.

Apoi se imparte aluatul in doua si se intinde pe masa.Se taie patrate,vezi foto,in care se umple Mozzarella si Emmentaler ras.

Dupa preferinte se poate pune telemea si/sau sunca.

Apoi se impaturesc bine,se aplatizeaza cu palma si se pun intr-o tigaie cu uleiul incins ,la foc mediu.

Se lasa intai pe o parte ,pana devin aurii,apoi pe cealalta parte.

Apoi se scot,se pun pe un prosop de hartie.

Se servesc calde!

Si reci sunt bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu Mozzarella si Emmentaler" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

Postat de rocsi_1612

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

Cartofii ii spalati si ii puneti la fiert in coaja. Cand sunt patrunsi, ii dati deoparte, ii lasati sa se raceasca. Ii decojiti si ii dati pe razatoarea mare. Amestecati cartofii cu oul, faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2013, 20:24
la 23.12.2013, 20:28
Cris, numai mâine nu-i poimâine, apoi om sta altfel de vorbă.
la 23.12.2013, 20:29
la 23.12.2013, 20:32
Deyu mersi
la 23.12.2013, 20:32
Padre cu mare placere stam noi de vorba

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking