Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac

Postat de marianascarlat in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2013 | 4555 vizualizari
Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac

De cand sunt singura acasa aproape ca nu mai gatesc. Acest platou mi-a luat mai mult de pregatit decat de mancat! Daca va place mai pregatesc unul, mintenas!

Ingrediente

  • 5 oua de prpelita
  • miez de lapte
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 bucati rulada de spanac
  • busuioc proaspat si uscat
  • cateva picaturi ulei de masline

Mod de preparare

Am fiert ouale de prepelita. Am facut din felii subtiri de miez de lapte, felii de  rosii, busuioc proaspat si uscat si cateva picaturi de ulei de masline, o salata Caprese. Ouale de prepelita, cate o felioara de castravete si un mic miez de lapte le-am pus pe scobitori. Am mai adaugat cateva felii de rosii si castraveti si 2 felii de rulada de spanac(cu crema de branza, ardei gras rosu si bucatele de sunca presata).

Asta a fost tot! Va invit la masa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasta de ton

Postat de AdrianUdrea

Pasta de ton

Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs. Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre. Se taie castraveciorii in cuburi mici si...

Citeste continuarea

Tarta cu loboda

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu loboda

Intr-un castron, drojdia se freaca impreuna cu zaharul pana cand se dizolva. Se adauga laptele cald si o mana de faina. Se amesteca si se lasa sa creasca, acoperind castronul cu o folie. Dupa ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2013, 09:34
Nu cred ca as refuza ceva de pe platoul tau!
la 16.06.2013, 09:36
Cu drag mai pregatesc unul pentru tine Buni!
la 16.06.2013, 09:39
foarte frumos arata!
la 16.06.2013, 09:44
Plin de culoare si savoare!!!
la 16.06.2013, 09:52

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking