Platou traditional romanesc

Postat de alexa_oct in Aperitive / Garnituri
29 Sep 2012 | 11150 vizualizari
Platou traditional romanesc

Pentru inceput eu sunt Alexandra si sunt foarte incantata ca am descoperit acest site... "Rasfoind" cateva pagini pe aici...m-am hotarat sa pun si eu cateva retete simple...preparate impreuna cu sotul meu sau singura.... Asa ca,pentru inceput,postez un platou traditional preparat impreuna cu sotul meu..din toate ingredientele din gradina si frigiderul nostru. Puteti adauga in ce cantitati doriti sau pentru cate persoane doriti...noi am pregatit un platou cam pentru 6 persoane...

Ingrediente

  • o salata verde
  • slaninuta de la bunicu'
  • kaiser sau bacon in jur de 200g
  • ceapa rosie 2 buc
  • ardei rosu 2 buc
  • telemea de vaca/oaie,depinde de preferinte
  • masline verzi/negre
  • oua fierte
  • rosii
  • puteti pune si cateva bucatele de cabanos...dar noi nu am avut atunci

Mod de preparare

Toate legumele,ouale,carnita si branzica se spala si se taie dupa preferinte...:)

e foarte simplu de preparat si sincer arata si bine...cel putin noua ne-a placut...

 Va doresc pofta buna....

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou traditional romanesc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chec din carne tocata cu morcov

Postat de rocsi_1612

Chec din carne tocata cu morcov

Morcovii ii curatam, ii spalam si ii punem la fiert. Ii fierbem cam pe 3/4, ii scurgem de apa si ii lasam la racorit. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam,...

Citeste continuarea

(un fel de) Balmos

Postat de Sim0naWorld

(un fel de) Balmos

Cantitatile nu le-am precizat pentru ca fiecare face cat considera, in functie de numarul de meseni. Zerul l-am pus intr-un tuci si l-am lasat sa se infierbante, atunci am adaugat malaiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2012, 13:05
Bun venit, Alexa!
Vai di mini ci-i acolo
la 29.09.2012, 13:24
bine ai venit ... mi s-a facut foame cind m-am uitat la poza...
la 29.09.2012, 13:27
bun bun
la 29.09.2012, 14:17
la 29.09.2012, 14:52
bun-venit! delicios platou!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking