Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)

Postat de panacris in Mancaruri de post
14 Iul 2014 | 9880 vizualizari
Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)

Un fel principal în zilele de post sau o garnitură ideală, atât caldă cât și rece! Mulțumesc Miti pentru condimente! ;)

Ingrediente

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • dovlecei 2 bucăți,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • condimente 5 Senses de la Kotany (sare de mare, curuma, aromă de lămâie, mango, chimen negru, chili, trifoi și ghimbir),
  • usturoi 3-4 căței.

Mod de preparare

Ciupercile și dovleceii se curăță, apoi se taie fâșii, respectiv rondele și se asezonează cu condimentele de la Kotany. În vasul Multicooker de la Philips se pune uleiul, se conectează la sursa de curent, apoi se apasă butonul MENU, se selecrează programul FRY, se apasă COOKING TIME și se selectează 20 minute, apoi se apasă butonul START. După ce s-a încins uleiul, se adaugă amestecul de ciuperci și dovlecei, lăsându-se la prăjit cu capacul ridicat până la finalizarea programului, amestecîându-se din când în când. După ce s-a finalizat programul, se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și se mai lasă în starea KEEP WARM, cca. 5 minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mancare de linte cu praz

Postat de timea

Mancare de linte cu praz

Eu am preparat lintea in wok-ul de ceramica, dar se poate si in alta tigaie teflonata sau chiar si intr-o craticioara. Morcovul spalat si curatat il dam pe razatoarea mica si il calim in uleiul...

Citeste continuarea

Supa de mazare

Postat de Ksenya

Supa de mazare

Spalati mazarea si lasati-o pana a 2-a zi in apa.  Intr-o oala, turnati uleiul, cand s-a incalzit suficient, adaugati ceapa pe care ati tocat-o cum va place, marunt sau solzisori, lasati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2014, 19:24
Ce bun! Si mie imi plac ciupercile pleurotus!
la 14.07.2014, 19:31
la 14.07.2014, 19:41
La? ))
la 14.07.2014, 19:47
Ina, la la la si li li li, ce tu nu stii sa canti? ))))))))
la 14.07.2014, 19:48
Gata, am remediat

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking