Pleutorus cu sos vanatoresc

Postat de panacris in Mancaruri de legume
2 Iul 2012 | 4822 vizualizari
Pleutorus cu sos vanatoresc

Un deliciu

Ingrediente

  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ceapa verde 2 fire,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • ardei gras colorat 1 bucata,
  • smanatana ptr gatit 200 ml.,
  • vin alb sec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul se curata si se taie marunt. Se pun la posat in putin ulei de masline, cand devin translucide legumele se adauga ciupercile taiate julien. Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga vinul si se fierbe acoperit cca. 20 de minute, la foc potrivit, eu am folosit tigaia Doubleta. Cand s-au fiert ciupercile se adauga smantana si se mai lasa sa dea un clocot.

Mancarica se serveste ca atare sau alaturi de diverse garnituri, cartofi, orez sau paste. Noi am incercat cu chiftelute din dovlecel, a fost super delicioasa combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de ardei cu oua ochiuri

Postat de katty

Tocanita de ardei cu oua ochiuri

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa si putina sare. Cand ceapa incepe sa se inmoaie punem baconul taiat cubulete.Dupa ce acesta incepe sa se...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu orez si ton

Postat de caroline

Dovlecei umpluti cu orez si ton

Dovleceii rotunzi ii spalam, le taiem un capacel si cu ajutorul unei linguri scobim interiorul dovlecelului. Presaram sare si punem cu partea taiata in jos .  Dovleceii lungi se spala,se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2012, 16:03
eu vroiam sa votez pastravul si ai postat din nou .
la 02.07.2012, 16:04
la 02.07.2012, 16:05
dublez votul
la 02.07.2012, 16:05
Sunt rapida ca si pastravul
la 02.07.2012, 16:09
Daaaaaaaaaaaaaaaa , place

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking