Poienita cu ciuperci a la Michelle

Postat de Michelle in Aperitive / Garnituri
15 Ian 2010 | 6316 vizualizari
Poienita cu ciuperci a la Michelle

Ingrediente

  • ciuperci
  • 3 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 100 ml maioneza
  • 4 lg pline de branza sarata
  • oregano
  • ceapa verde

Mod de preparare

ciupercile intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano.

Morcovul se razuie si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust.

Ciupercile se racesc si se scurg.
Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.
Asamblarea:
se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:))

se adauga ceapa verde tocata apoi amestecul din cartofi
un strat din maioneza ramasa si se adauga apoi amestecul de morcovi
Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie:

Daca ti-a placut reteta noastra "Poienita cu ciuperci a la Michelle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sufleu de branzeturi

Postat de RuxyRux

Sufleu de branzeturi

Se amesteca branza faramitata cu galbensurile, iaurtul si smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine( sau cu un tel). Albusurile le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste...

Citeste continuarea

Omleta quarto formaggi

Postat de MotanLaOale

Omleta quarto formaggi

Urda si casul se taie cuburi. Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste. Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf. Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2010, 18:46
arata tare bine...pot sa vin si eu la o portie
la 15.01.2010, 21:39
foarte foarte bine arata!
si combinatia!!
la 15.01.2010, 22:27
ce frumos ti-a iesit, eu nuam facut-o inca desi am avut-o in plan de sarbatorile de iarna ...
foarte frumos trebuie neaaparat sa nu uit sa o fac si eu cu prima ocazie
la 15.01.2010, 22:28
de ce ai pus-o la vegane? ca e cu maioneza si branza , vezi ca veganii nu mananca nici oua nici produse lactate, doar vegetarienii da ...
la 15.01.2010, 23:24
Aici explicatia: http://retete-vegane.blogspot.com/2009/09/ce-inseamna-raw-vegan.html

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking