Ingrediente
- 4 buc piept pui,
- 4 felii sunca Parma sau sunca presata,
- 4 felii mozarella,
- 2 rosii mici tip cherry,
- sare,
- piper,
- cimbru,
- 2-3 linguri faina,
- 100 gr unt,
- 75 ml vin alb.
Mod de preparare
Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se coc la cuptor la 200 C,timp 5 - 7 min.
Intre timp, in tigaia in care am prajit pieptul pui ,se toarna vinul peste untul ramas si se lasa la fiert 5-7 min.Acest sos il torn peste pieptul de pui,dupa ce l-am scos din cuptor.
Preparatul se serveste cu ciuperci sotate si cu salata de castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla Valdostana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|