Pollo alla Valdostana

Postat de irena in Pui
20 Feb 2012 | 4687 vizualizari
Pollo alla Valdostana

Pui Valdostana.

Ingrediente

  • 4 buc piept pui,
  • 4 felii sunca Parma sau sunca presata,
  • 4 felii mozarella,
  • 2 rosii mici tip cherry,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2-3 linguri faina,
  • 100 gr unt,
  • 75 ml vin alb.

Mod de preparare

Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se coc la cuptor la 200 C,timp 5 - 7 min.

Intre timp, in tigaia in care am prajit pieptul pui ,se toarna vinul peste untul ramas si se lasa la fiert 5-7  min.Acest sos il torn peste pieptul de pui,dupa ce l-am scos din cuptor.

Preparatul se serveste cu ciuperci sotate si cu salata de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla Valdostana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpe de pui la cuptor

Intr-un bol se amesteca toate condimentele impreuna cu uleiul. Cartofii se curata si se taie in 4 sau in 6, in functie de cat sunt de mari. Se presara peste ei cateva linguri din codimente apoi...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Postat de Pungasa_Rogue

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci, se spala si se pun in apa clocotita. Se lasa acolo circa jumatate de minut, apoi se scot si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2012, 17:15
interesant
la 20.02.2012, 17:17
ce frumos arata
la 20.02.2012, 17:21
pare a fi tare buna
la 20.02.2012, 18:07
place
la 20.02.2012, 18:16
cat de bine poate sa arate
imi place tare mult

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking