Polpettone din carne tocata

Postat de loredanaaa in Mancaruri cu carne
25 Iul 2013 | 4914 vizualizari
Polpettone din carne tocata

Este o reteta pe care am invatat-o in Italia,foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 2 cartofi fierti
  • 1 ou
  • 50 g parmezan
  • sare,piper

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu cartofi fierti(pe care ia-ti pisat cu o furculita),se adauga oul,sare piper dupa gust.

Se amesteca bine.

Pe o foaie de copt puneti compozitia si formati o rulada,va puteti ajuta cu foaia de copt ,sau cu mainile.

Treceti rulada prin parmezan pe toate partile .

O puneti intr-o tava cu foaia de copt si o dati in cuptor pana se  coace.

Cand este gata se taie felii,se poate servi cu un sos de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Polpettone din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Postat de merisor67

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Trecem cele două tipuri de carne prin mașina de tocat și le amestecăm bine. Trecem tot prin mașina de tocat, ceapa și usturoiul, curățate și clătite cu apă rece. Curățăm...

Citeste continuarea

Chiftele in sos de branzeturi

Postat de rocsi_1612

Chiftele in sos de branzeturi

Chiftelele: Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul il decojim si il dam pe razatoarea mica. Cartoful il curatam, il trecem prin razatoarea mica, painea o inmuiem in apa, apoi o stoarcem foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.07.2013, 12:55
Am sa incerc si eu...nu am facut pina acum trecut prin parmezan
la 25.07.2013, 12:57
la 25.07.2013, 13:00
Incearca andrea,este mai buna trecuta prin parmezan
la 25.07.2013, 13:01
multumesc motanel
la 25.07.2013, 14:10
O bunatate!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking