Portofele din carne cu surprize

Postat de simona72 in Vita
19 Mar 2013 | 3752 vizualizari
Portofele din carne cu surprize

Ingrediente

  • 600-700 gr carne de vitel
  • 6 feliute subtiri ceafa de porc crud afumata
  • 6 feliute cascaval
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente pt carne (cajun)
  • un ou
  • o cana faina
  • o cana pesmet
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Carnea musai sa fie vitel sau se poate inlocui cu alta carne frageda. Din bucata de carne care o avem taiem 6 felii mai lungi, o batem bine cu ciocanul de snitele, protejand cu o folie alimentara. Condimentam feliile cu sare si piper, punem in mijloc cite o feliuta de cascaval si una f subtire de ceafa crud afumata. Pliem in asa fel continutul sa fie in mijloc, condimentam cu amestecul de condimente la exterior, le punem pe o farfurie ,le acoperim cu folie alimentara si le dam la frigider pt cel putin 30 minute.

Le dam prin faina alba, apoi prin ou batut cu un praf de sare, iar la final prin pesmet. Le prajim in ulei incins, dar la foc domol, le lasam sa se rumeneasca si carnea sa fie patrunsa.

Noi le-am servit cu sos chutney cu struguri si ceapa.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele din carne cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de vita la cuptor

Postat de sufletista

Muschi de vita la cuptor

Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora. Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul...

Citeste continuarea

Tocanita de vitel a mamei

Postat de mihaelar63

Tocanita de vitel a mamei

Carnea de vitel se taie cuburi potrivit de mari. Eu le tai asa cam cat jumatate cutie de chibriuri. Cuburile de carne se condimenteaza cu sare , piper , boia si cimbru ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2013, 19:50
ce bine arata!vreau si eu o surpriza)
la 19.03.2013, 20:09
la 19.03.2013, 20:09
Arata tare bine,dar sunt curioasa,cati euroi gasim ca surpriza?
la 19.03.2013, 20:16
la 19.03.2013, 21:31
Unul sa fie pentru mine

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking