Potcoava cu branza de oaie si sunca

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2011 | 4356 vizualizari
Potcoava cu branza de oaie si sunca

Aici am folosit o treime din aluatul de la paine. Foarte bun a iesit, pacat ca nu a fost mai mult.

Ingrediente

  • aluatul ramas de la paine
  • 200 g branza de oaie
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 felii mari de sunca

Mod de preparare

Branza am amestecat-o cu smantana si oul pana ce s-a omogenizat bine. Am taiat ceapa verde rondele cu tot cu partea verde si am adaugat-o la branza.

Aluatul e cel de la paine. Dupa ce a crescut prima data si l-am framantat a doua oara am luat o treime din aluat, am infainat bine masa de lucru si am intins aluatul. Peste aluat am intins branza, am pus feliile de sunca si am rulat aluatul cu grija. Am pus aluatul in forma de potcoava intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am pus la cuptor la 200 grade pt aproximativ 40-45 minute pana s-a rumenit.

Este foarte buna atat calda cat si rece. A iesit putin, dar cu siguranta voi mai face.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoava cu branza de oaie si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Carnaciori in halat de branza si cartofi

Postat de Doinavar

Carnaciori in halat de branza si cartofi

Puneti cartofii spalati la fiert in coaja, intr-un litru de apa rece, 20-25 minute. Dupa ce au fiert, lasati-i putin sa se racoreasca, curatati coaja si puneti-i intr-un castron si ii zdrobiti cu...

Citeste continuarea

Aperitiv crochete din branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Aperitiv crochete din branza de burduf

Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat omogen. Se formeaza bile de marimea unei nuci. Se prajesc in baie de ulei pana devin aurii si plutesc in ulei. Se scot pe un prosop...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2011, 13:43
o berica ...ceva langa
la 19.04.2011, 13:51
Ce bunatate...si cum arataaa
la 19.04.2011, 13:56
ce bunatate
la 19.04.2011, 14:35
Kamy.... vine si bericica
Ruxy, Lau multumesc, chiar a fost bun
la 19.04.2011, 15:18

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking