Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos

Postat de ionela2682 in Prajituri
5 Oct 2010 | 6645 vizualizari
Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos

Pentru aceasta prajitura ii multumesc in mod deosebit lu Miha.... ea a fost aici sursa mea de inspiratie.Mersi Miha!

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua
  • 150 g zahar,
  • 3 lg ulei,
  • 50 g cacao,
  • 100 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • esenta de rom ,
  • Pentru bombite de branza
  • 250 g branza de vaca,
  • 50 g nuca de cocos,
  • 50 g zahar,
  • 50 g lapte praf ,
  • 2 galbenusuri,
  • 3 lg amidon cu varf,

Mod de preparare

Mai intai pregatim bombitele din branza prin amestecarea tuturor ingredientelor pana la omogenizarea completa

Pentru blat procedam ca la chec ,adica se mixeaza bine albusurile cu putina sare ,se adauga zaharul ,se mix pana se topeste ,se adauga faina cacaoa ,praful de copt

Se formeaza bilutele de branza cu mainile umede si se asaza in forma de tort tapetata cu hartie de copt


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos

Postat de miremirc

Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos

Bilute de branza : amestecam toate ingredientele si formam bilute de marimea unei nuci, pe care le asezam intr-o forma de tort (d=25 cm) . Blat : mixam ouale cu praful de sare si zaharul si...

Citeste continuarea

Prajitura cu bombite de branza si cocos

Postat de gaby_d

Prajitura cu bombite de branza si cocos

Blat Mixati intr-un bol ouale, timp de doua minute. Adaugati zaharul si mixati la viteza mare timp de aproximativ 10 minute. Zaharul trebuie sa fie topit iar volumul amestecului dublat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2010, 16:55
prima!!!
la 05.10.2010, 17:00
la 05.10.2010, 20:52
am facut si eu si stiu k e delicioasa
la 05.10.2010, 22:15
eu am facut-0 in tava dreptunghiulara si taiata nu aparea decat cate o bombita; mi se pare mai aratoasa asa in forma rotunda, se vad mai multe bombite !
la 06.10.2010, 17:09
Ma bucur tare mult ca ti-a placut!
Am vazut cand ai postat-o pe blog, dar n-am putut sa-ti las comentariu.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking