Prajitura cu branza (2)

Postat de ianculubita in Prajituri
15 Feb 2012 | 5222 vizualizari
Prajitura cu branza (2)

Trec la ceva dulce, prajitura cu branza ;bauturi nu mai postez,probabil din cauza paharelor nu se vede poza in intregime(nu stiu, spun si eu) daca este cineva interesat,le gasiti pe blogul meu http://www.lulu-povestidinbucatarie.blogspot.com

Ingrediente

  • 200 g piscoturi de sampanie
  • 125 g unt
  • 6 foi de gelatina
  • 200 g branza mascarpone
  • 3 linguri zahar brun
  • 400 g zmeura congelata (sau proaspata)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 200 ml frisca

Mod de preparare

Preparare prajitura cu branza si fructe.

Piscoturile sfaramate,amestecate cu untul topit,intins intr-o forma de tort (eu am folosit un vas mic de yena) si formezi o margine putin mai inalta apoi se da forma la rece;

Intre timp,se amesteca branza cu 1lingura de zahar,zeama de lamaie,frisca si se pune in forma peste piscoturi apoi la rece;

Gelatina se tine in apa rece 10min,timp in care zmeura(lasand cateva pentru ornat)zdrobita cu furculita,impreuna cu restul de zahar si 2-3linguri de apa se pune pe foc doar cat se topeste zaharul;

Se amesteca cu gelatina stoarsa de apa,se omogenizeaza bine si se rastoarna peste prajitura cu branza,se decoreaza cu restul de zmeura .

Prajitura cu branza se tine la frigider cateva ore chiar si pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prăjitură cu cremă de brânză

Postat de diaconta

Prăjitură cu cremă de brânză

Am pregatit mai întâi umplutura. Am mixat brânza cu zaharul si smântâna si am adaugat sarea, aromele si praful de budinca. Am lasat-o la frigider. Pentru foi am...

Citeste continuarea

Paris Brest

Postat de rocsi_1612

Paris Brest

Aluatul: Intr-o cratita punem apa cu untul. Le transferam pe foc si cand incepe sa fiarba, dam focul la mic, turnam toata faina deodata. Amestecam bine cu o lingura de lemn, pana faina este bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2012, 20:04
Foarte apetisanta
Daca am ajuns prima primesc o bucata mare??????
la 15.02.2012, 20:19
la 15.02.2012, 20:23
Ce bine arata!!
la 15.02.2012, 20:31
Cred ca e foarte buna!
la 15.02.2012, 20:32
delicioasa trebuie sa fie.

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking