Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

Postat de RuxyRux in Prajituri
18 Iun 2013 | 14224 vizualizari
Prajitura cu branza dulce, visine si cacao

O bunatate! A disparut rapid de pe platou :)

Ingrediente

  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 200 ml lapte dulce
  • 300 gr branza dulce cremoasa
  • 75 ml ulei
  • 400 gr faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • vanilie
  • visine 1 kg

Mod de preparare

Mixam albusurile cu zaharul si vanilia, timp de doua trei minute, punem galbenusurile, mixam in continure, adaugam  pe rand uleiul, laptele, branza dulce, faina impreuna cu praful de copt si praful de sare. Scoatem 1/4 din compozitie intr-un vas si amestecam cu cacao.

Tapetam cu foaie de copt tava ( forma de copt cu inel culinar), turnam compozitia alba,  apoi cea cu cacao si marmoram cu o furculita, punem visinele si coacem pentru 45 de minute la 180 de grade.

Trebuie sa avem grija, sa nu ne pacaleasca la testul cu scobitoarea si sa ramana cruda in interior...eu am fost la un pas sa o scot mai devreme :), mi-am dat seama ca inca nu era chiar ferma, cand am miscat tava.

Lasam sa se raceasca si o pudram!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce, visine si cacao" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu branza si visine

Postat de diaconta

Prajitura cu branza si visine

Mod de preparare: Blat: Se bat albusurile spuma tare ,apoi se adauga zaharul si zeama de lamaie.Se incorporeaza pe rand galbenusurile.Se amesteca faina cu praful de copt si cacaua,se...

Citeste continuarea

Prajitura Dragobete

Postat de ancutsa

Prajitura Dragobete

  Blatul: Se preincalzeste cuptorul.  Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaua, galbenusurile unul cate unul, apoi si laptele, faina, praful de copt si se amesteca bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 23:16
la cat de bine arata,cred si eu ca au disparut!!!!
la 18.06.2013, 23:17
Wow ce buna e !
la 18.06.2013, 23:33
Super buna!
la 18.06.2013, 23:38
Alina, Doralinda, Daria...multumesc va pup cu drag!
la 18.06.2013, 23:43

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking